O NÁS

Vítejte v první a jediné autentické restauraci specializované na japonské grilované maso yakiniku ve Střední Evropě, kde zároveň můžete také ochutnat skvělé skutečně autentické sushi a další japonské speciality, z nichž mnohé nenabízí žádná jiná restaurace v České republice. Vše je připravované pod dohledem jednoho z pouhých tří japonských šéfkuchařů, kteří působí v České republice. Těšíme se, že u nás ochutnáte skutečné originální sushi připravované pod dohledem japonského šéfkuchaře!

Náš šéfkuchař Junbo prošel dlouholetou praxí ve špičkových restauracích v Japonsku. Jednou z mnoha specialit, které u nás také můžete ochutnat, je proslavené hovězí maso wagyu, dovezené přímo z Japonska, které se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním na světě, což zajišťuje výbornou kvalitu svaloviny s vysokým podílem žádoucího vnitrosvalového tuku. Výsledkem jsou ty nejlepší kulinářské vlastnosti a nevídaná lahodnost masa. Maso a zeleninu se připravuje přímo na zabudovaném japonském grilu přímo ve vašem stole, takže spojíte skvělý chuťový a vizuální zážitek.

Náš jídelní lístek obsahuje desítky jídel, které nemá v nabídce žádná jiná restaurace v České republice, od vyhlášeného masa z Japonska, Austrálie i z místních farem, přes netradiční druhy zeleniny až po mořské plody a zajímavé dezerty. Po vzoru nejlepších japonských sushi restaurací v Japonsku v naší restauraci každý kousek sushi (nigiri) ještě speciálně individuálně zdobíme vhodnou ingrediencí, což je v České republice zcela neobvyklé.

V naší restauraci můžete zažít také jeden z vrcholů tradičního japonského společenského stolování, kotlík sukiyaki, který se připravuje na stole přímo před vámi.

V interiéru naší restaurace si budete připadat jako byste se přenesli přímo do Japonska, včetně originálních japonských salonků s rohožemi tatami a papírovými odsouvacími dveřmi shoji.

Hiro Restaurant interior